Ochrana osobných údajov

1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa
4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostných opatreniach.

6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

7. Kupujúci súhlasí s poskytnutím e-mailovej adresy spoločnosti za účelom anonymného hodnotenia e-shopu pre Heureka.sk, pričom do 15 dní od doručenia tovaru bude zaslaný prevádzkovateľom automatický mail pre hodnotenie e-shopu.
8. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

9. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.
10. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

M3 - vysoko kvalitné magnézium
Kúpil/a Nikola z Vysoká nad Kysucou
Objednávka dokopy: 28.40
about 16 hodín ago
 
Greens G3 - zelenina bohatá na mikronutrienty + 5 Items
Kúpil/a Ľudovít z Nitra 1
Objednávka dokopy: 127.98
about 2 dni ago
 
M3 - vysoko kvalitné magnézium + 1 Item
Kúpil/a Martin z Nitra
Objednávka dokopy: 44.30
about 3 dni ago
 
M3 - vysoko kvalitné magnézium + 1 Item
Kúpil/a Martina z Prievidza
Objednávka dokopy: 53.30
about 5 dní ago
 
O3 - ultra čistý rybí olej + 14 Items
Kúpil/a Mária z Púchov 1
Objednávka dokopy: 318.48
about 6 dní ago
 
Puori-3 + 1 Item
Kúpil/a Ľudovít z Nitra 1
Objednávka dokopy: 69.53
about 6 dní ago
 
Tekutý O3 + 1 Item
Kúpil/a Marek z Kunerad
Objednávka dokopy: 57.30
about 6 dní ago
 
O3 - ultra čistý rybí olej + 2 Items
Kúpil/a Marta z Svaty Jur
Objednávka dokopy: 76.90
about 1 týždeň ago
 
Puori SB3 + 2 Items
Kúpil/a Martina z Nitra
Objednávka dokopy: 71.20
about 1 týždeň ago
 
O3 - ultra čistý rybí olej + 2 Items
Kúpil/a Silvia z Špačince
Objednávka dokopy: 122.90
about 1 týždeň ago