Ochrana osobných údajov

1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa
4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostných opatreniach.

6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

7. Kupujúci súhlasí s poskytnutím e-mailovej adresy spoločnosti za účelom anonymného hodnotenia e-shopu pre Heureka.sk, pričom do 15 dní od doručenia tovaru bude zaslaný prevádzkovateľom automatický mail pre hodnotenie e-shopu.
8. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

9. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.
10. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

Puori SB3 + 3 Items
Kúpil/a Linda z Senec
Objednávka dokopy: 79.60
about 8 hodín ago
 
O3 - ultra čistý rybí olej + 4 Items
Kúpil/a Ľudovít z Nitra 1
Objednávka dokopy: 132.82
about 3 dni ago
 
M3 - vysoko kvalitné magnézium + 2 Items
Kúpil/a Martin z Skalica
Objednávka dokopy: 89.70
about 4 dni ago
 
O3 - ultra čistý rybí olej
Kúpil/a Jana z Bratislava
Objednávka dokopy: 32.50
about 5 dní ago
 
Vitamín D3 + 2 Items
Kúpil/a anna z ružomberok
Objednávka dokopy: 45.20
about 1 týždeň ago
 
M3 - vysoko kvalitné magnézium + 7 Items
Kúpil/a Ľudovít z Nitra 1
Objednávka dokopy: 120.90
about 1 týždeň ago
 
Puori SB3
Kúpil/a Martina z Nitra
Objednávka dokopy: 43.40
about 1 týždeň ago
 
Puori-3 + 2 Items
Kúpil/a Silvia z Špačince
Objednávka dokopy: 106.30
about 2 týždne ago
 
M3 - vysoko kvalitné magnézium + 3 Items
Kúpil/a Gabriel z Bratislava
Objednávka dokopy: 85.60
about 2 týždne ago
 
PW1 - organický srvátkový protein
Kúpil/a Maria z Brno
Objednávka dokopy: 61.90
about 2 týždne ago